Sportcafé

restaurant

In ons Sportcafé met openhaard kunt u gezellig borrelen en met kleinere groepen dineren of gebruik maken van een buffet, maandspecialiteit of lunch. Op zaterdagavond kunt u ons Sportcafé exclusief huren. Het restaurant met lounge banken, zitjes en statafels is bijzonder geschikt voor feesten en partijen tot 150 personen.

In het voorjaar 2014 heeft het restaurant bij de tennis een schitterend terras gekregen. Ideaal voor een tafel barbecue ! Gezellig met vrienden lekker tafelen terwijl een ieder zijn of haar gerecht klaar maakt.

Menukaart

Golf Club / Timber Club

golfrestaurant

Onze Golf Club heeft in het voorjaar 2014 een ware metamorfose ondergaan. Het schitterende trendy Golf Club gebouw genaamd The Timber Club heeft een prachtige zonnig terras met uitzicht over de Kagerplassen, de golfbaan van Kagerzoom en de putting green. U kunt in onze Golf Club terecht voor een intiem à la carte diner maar ook voor een heerlijk broodje. Uiteraard zijn er vele buffet of barbecue mogelijkheden. Indien gewenst adviseren wij u graag over onze speciale wijnarrangementen.

De mogelijkheid bestaat om The Timber Club op zaterdag- en zondagavond te huren voor uw evenement of receptie. Kom langs en laat u inspireren. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door voor een passende offerte.

Menukaart

Sfeerimpressie Timber Club

RESERVEER ONLINE UW TAFEL

Adres

Volg ons

 

Info