Nieuw bij Dekker ! SoccerSquash

Voetballers en squashers opgelet!

SoccerSquash is de nieuwe sensatie op het gebied van (voet)balsporten! Deze snelgroeiende sport is ideaal voor spelers die houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Daarbij is het ook een tactische en mentale sport en werk je ook nog eens spelenderwijs aan een goede conditie.

Kortom, alle leuke dingen die voetbal met zich meebrengt, behalve de overtredingen!

 

De spelregels via www.soccersquash.nl

U kunt al een half uurtje soccersquashen vanaf € 12,50

Tennis

tennis

Dekker Warmond beschikt over 4 tennishallen met totaal 12 binnenbanen. Een tennisbaan is al vanaf € 14,00 per uur te boeken.

Het tennis- en squashcentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00-24.00 uur, op zaterdagavond tot 18.00 (behoudens voor partijen en evenementen) en op zondagavond tot 21.00 uur.

Lees meer

Golf

golf

Op het schitterende golfterrein naast de Kagerplassen verzorgt Dekker Golf diverse clinics voor beginners en gevorderden. Tevens kunnen er voor de meer geoefende golfers starttijden worden gereserveerd bij de 9-holes baan van de Golfclub Kagerzoom.

Het nieuwe trendy Golf Club genaamd The Timber Club met een groot terras heeft uitzicht over de golfbaan, de overdekte drivingrange en de puttinggreen.

Lees meer

Badminton

badminton

Dekker Warmond beschikt 3 badmintonvelden.

Van 1 april tot en met 15 september zijn de badmintonbanen te huur voor € 12,50 per baan per uur

Heeft u geen eigen racket ? Geen probleem ! U kunt een racket lenen bij onze receptie.

 

Sport Events

sportevents

U zoekt een geschikte locatie voor een sportief evenement ? Dekker Warmond is bij uitstek geschikt hiervoor. U kunt denken aan diverse binnen- en/of buitenactiviteiten. Wij helpen u graag met het organiseren van een teambuilding dag voor uw vrienden, familie of collega’s.

Uw evenement kan plaatsvinden op een groot sportveld naast het watersportgebied De Kagerplassen. Bij slecht weer kan het evenement worden verplaatst naar de 4 tennishallen.

Lees meer

Squash

squash

Dekker Warmond beschikt over 10 squashbanen. U kunt squashen wanneer het u uitkomt. Dekker Warmond is 7 dagen in de week geopend en biedt zowel squash abonnementen als losse baanhuur.

Ten behoeve van uw squashtoernooi is het eveneens mogelijk om tegen een speciaal bloktarief squashbanen te huren, mits u minimaal 15 squashbaanuren afneemt.

Lees meer

Water Events

watersport

Dekker Warmond is schitterend gelegen aan de Grote Sloot die in directe verbinding staat met ‘t Joppe, de Kagerplassen, de Haarlemmertrekvaart en de binnengrachten van Leiden. In samenwerking met de diverse sloep - en zeilboot verhuurbedrijven zijn er verschillende manieren om deze waterwegen te bevaren. Kortom er zijn volop mogelijkheden voor uw gasten om zich op het water te vermaken!

Lees meer

Adres

Volg ons

 

Info