Trouwen

trouwen

Ook trouwen kunt u bij Dekker Warmond ! Zowel voor uw huwelijksvoltrekking, receptie, bruiloft, diner of feestavond zult u bij ons de juiste ambiance vinden. Wij beschikken over diverse zalen in verschillende sferen en afmetingen. Tevens hebben we vanaf het voorjaar 2014 een trendy nieuw buitenterras bij de diverse zalen. In overleg met u verzorgen wij een dag om nooit te vergeten.

 

Voor suggesties voor een feestelijke huwelijksdag zie bijgaand document of neem contact met onze afdeling sales op.

Huwelijksvoltrekking / bruiloft

Dekker Warmond is door de Gemeente Teylingen erkend als "Huis der Gemeente", wat betekent dat u op onze locatie in het huwelijk kunt treden en dus de hele dag onze gast kunt zijn. Wij hebben diverse feestzalen waar de voltrekking van uw huwelijk kan plaatsvinden. Deze feestzalen zijn geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen met een maximum van circa 250 personen!

Romantisch varen in het huwelijksbootje

Dekker Warmond is schitterend gelegen aan de Kagerplassen die in directe verbinding staan met Het Joppe, de Haarlemmertrekvaart en de binnengrachten van Leiden. Wellicht is het een leuk idee om voorafgaand aan uw receptie of diner vanuit Dekker Warmond een tochtje te maken in een ouderwetse motorsloep, een grote rondvaartboot of op een historische salonboot. Zo kunt u letterlijk in het huwelijksbootje stappen!

Receptie

In de Elephant Club en The Timber Club met buitenterras kunt u vrienden en kennissen de gelegenheid geven u met deze speciale gebeurtenis te feliciteren onder het genot van een drankje en een hapje. Gedurende de receptie kunnen wij voor diverse borrelhapjes zorgen.

Diner

In de Kaagzaal of de The Timber Club kunnen wij voor u een intiem diner verzorgen. Vanzelfsprekend kunt u zelf uw diner samenstellen. Wij adviseren u graag over onze speciale wijnarrangementen. Uiteraard kunnen wij ook een uitgebreid buffet verzorgen. Voor een toelichting op de buffetten verwijzen wij u graag naar onze uitgebreide documentatie.

Feestavond

Voor uw feestavond raden wij u onze sfeervolle Elephant Club of trendy The Timber Club aan. Bij aankomst verwelkomen wij uw gasten met een cocktail, of indien gewenst met een kopje koffie en gebak. Tijdens de feestavond serveren wij uw gasten diverse drankjes naar keuze. Tevens kunnen wij uw gasten diverse koude en warme hapjes serveren of later op de avond een souper/hapjesbuffet verzorgen. Wij zorgen voor een feest om nooit te vergeten !

Entertainment

Dekker Warmond kan u assisteren bij het uitzoeken van het entertainment. Zo hebben wij een gevarieerd bestand met live-artiesten, maar wij kunnen ook een disco verzorgen inclusief diskjockey, geluids- en lichtinstallatie. Wilt u uw gasten eens verrassen met iets bijzonders tijdens uw feestavond? In de Elephant Club op de entresol hebben wij 2 casinotafels voor u klaar staan, te weten een roulette en een black jack tafel.

Adres

Volg ons

 

Info