Vergaderen

vergaderen

Dekker Warmond beschikt over een aantal sfeervolle en functioneel ingerichte zalen welke geschikt zijn voor het organiseren van vergaderingen, seminars, presentaties, kick-off evenementen en workshops van 4 tot 250 gasten. Voor grotere gezelschappen kunnen wij een tennishal inrichten als plenaire ruimte.

Capaciteit, zaalopstelling en zaalhuur

zaalhuur

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW. ¹ De Kaagzaal is in tweeën te delen middels een flexibele wand. Elke zaal heeft een eigen entree.
De zalen zijn voorzien van zonwerende verduisteringsschermen zodat de zaal geschikt is voor plenaire sessies met projectie tot circa 300 personen.

Vergaderonderbrekingen- en afsluiters

Als ontspanning of als onderdeel van teambuilding kunnen wij op ons schitterende golfterrein een kennismakingsprogramma met golf verzorgen. Naast golf bieden wij diverse activiteiten zoals o.a.: squash, tennis, badminton, snooker, schermen, percussie, schilderen, fietsen, handboogschieten, zeilen, sloepvaren en een rondvaart over de Kagerplassen.

Evenementenhallen

Wanneer uw gezelschap bestaat uit meer dan 250/300 personen, dan kunt u tevens gebruik maken van een tennishal voor plenaire bijeenkomsten tot ca. 2700 personen. De tarieven voor de hallen voor grote bijeenkomsten en evenementen bedragen:

  1. 90,00 per uur per hal in de zomerperiode (1/5 t/m 31/8)
  2. 137,50 per uur per hal in de winterperiode (1/9 t/m 30/4)

De prijs van de inrichting van de hal wordt op aanvraag vastgesteld.

Adres

Volg ons

 

Info