Water Events

sloepvaren

Dekker Warmond is schitterend gelegen aan de Grote Sloot die in directe verbinding staat met 't Joppe, de Kagerplassen, de Haarlemmertrekvaart en de binnengrachten van Leiden. In samenwerking met de diverse sloep - en zeilboot verhuurbedrijven zijn er verschillende manieren om deze waterwegen te bevaren. Kortom er zijn volop mogelijkheden voor uw gasten om zich op het water te vermaken! Dekker verzorgt graag uw lunch of barbeque !

Sloepvaren (vanaf 8 zitplaatsen)

Vanuit Dekker Warmond kunt u een leuke tocht maken over de Kagerplassen en 't Joppe. Door de geringe doorvaarhoogte zijn de sloepen ook geschikt om richting de binnenstad van Leiden te varen met z'n gezellige terrasjes aan het water. Wij kunnen voor u één of meer kleinere Wecosloepen (geschikt voor max. 8 personen per sloep) reserveren. Tevens ontvangt u een puzzeltocht en waterkaart van het gebied. Een vaarbewijs is niet nodig. Aan boord kunnen wij de lunch pakketten, snacks en drankjes verzorgen.

Grote sloepen (tot 40 zitplaatsen per sloep)

Heeft u iets speciaals te vieren met collega's, vrienden of familie? Wilt u eens origineel uitpakken met een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Maak dan een rondvaart met één van de luxe en klassieke sloepen van Rondvaart Leiden. Deze Leidse rederij komt uw gasten bij Dekker Warmond halen en/of brengen. Uw gasten maken dan een unieke en sfeervolle vaartocht door de grachten van Leiden. Dekker Warmond kan een met Hollandse hapjes gevulde picknickmand met drankjes verzorgen (of andere culinaire verwennerijen naar wens) en aansluitend kunt u op ons nieuwe terras heerlijk genieten van een barbecue.

Recreatief zeilen

Wat is er nu heerlijker dan bij een rustige wind de kunst van het zeilen onder de knie te krijgen op één van Nederlands mooiste wateren? Een rustige wind kunnen wij echter niet altijd garanderen. Dus het zeilen is ook geschikt voor mensen die van wat meer spanning houden. Er kunnen 4 personen èn een instructeur in een zeilboot. U vaart vanaf Dekker Warmond met sloepen naar de zeilboten. Na de instructie van een uur kan ook een zeilwedstrijd worden georganiseerd.

Waterskiën/wakeboarden

Vanaf Dekker Warmond kunt u vertrekken met één of meerdere sloepen. U vaart naar het hardvaargebied van de Kagerplassen. Het is tijd voor actie. Er is hier de mogelijkheid om te waterskien/wakeboarden. Deze sport is leuk om te doen en u zult versteld staan hoe snel u het onder de knie krijgt. Een andere activiteit is hard varen over de Kagerplassen. De snelheid zorgt voor een ongelooflijke adrenaline kick! Als u durft mag uzelf ook even plaatsnemen achter het stuur.

Adres

Volg ons

 

Info