Party Events

discoparty

Bent u op zoek naar een ruimte voor een familiefeest, jubileum of verjaardag? Of wilt u liever een party in een bepaald thema ? Bij Dekker hebben wij voor ieder evenement de juiste zaal. We kunnen zelfs een feestavond voor u organiseren naar uw eigen idee en budget. De zalen vormen een ideaal decor voor party’s van 45 tot 1200 personen. We kunnen de zalen goed met elkaar combineren. Op het trendy buitenterras kunt u genieten van een drankje en/of een heerlijke barbecue of buffet.

Lees meer

Vergaderen

vergaderzaal

Bij Dekker Warmond is het goed vergaderen. Dankzij de centrale ligging in het ''Groene Hart'' en toch dichtbij de afritten van de A4 en de A44 weten vele gasten ons te vinden voor een vergadering, bijeenkomst of presentatie.

Over de parkeerplaatsen hoeft u zich geen zorgen te maken. Dekker Warmond beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Lees meer

Trouwen

trouwen

Ook trouwen kunt u bij Dekker Warmond ! Zowel voor uw huwelijksvoltrekking, receptie, diner of feestavond zult u bij ons de juiste ambiance vinden. Wij beschikken over diverse zalen in verschillende sferen en afmetingen. Tevens hebben we vanaf het voorjaar 2014 een trendy nieuw buitenterras bij de diverse zalen. In overleg met u verzorgen wij een dag om nooit te vergeten.

Lees meer

Zalenoverzicht

zalen

Dekker Warmond heeft alle ingrediënten in huis om van uw feest een onvergetelijk dag te maken.

De Elephant Club is een schitterende zaal met op de eerste verdieping een tiental uitnodigende balkons met totaal 40 zitplaatsen, waar zich naast een fraaie bar ook standaard een blackjack- tafel en een roulettetafel bevinden. Wij kunnen tot ongeveer 600 personen in deze zaal ontvangen

Lees meer

Adres

Volg ons

 

Info