Zalenoverzicht

elephant club

Dekker Warmond heeft alle ingrediënten in huis om van uw feest een onvergetelijk dag te maken. De Elephant Club is een schitterende zaal met op de eerste verdieping een tiental uitnodigende balkons met totaal 40 zitplaatsen, waar zich naast een fraaie bar ook standaard een blackjack tafel en een roulettetafel bevinden. Wij kunnen tot ongeveer 600 personen in deze zaal ontvangen.

Capaciteit, zaalopstelling en zaalhuur

zaaltarieven

The Timber Club

Het golfgebouw is in het afgelopen decennia gedateerd geraakt. In samenspraak met de Golfclub Kagerzoom en de golfschool Swingline is er afgelopen jaar hard gewerkt om een nieuw onderkomen te realiseren die aan de eisen van deze tijd voldoet. Zowel het gebouw, de driving range als de oefenfaciliteiten hebben een complete metamorfose ondergaan. De ruimte van het restaurant en het zonnig terras is verdubbeld. Vanaf het nieuwe terras is een groot gedeelte van de baan te zien. De trendy Timber Club met vele hout accenten is 7 dagen in de week geopend voor lunch en diner voor zowel de golfers als voor passanten en zakelijke gasten. Het restaurant is voor iedereen toegankelijk en af te huren voor feesten en partijen.

Sfeerimpressie van Timber Club

Elephantclub, Kaagzaal en Elephant Bar

De Elephant Club, de Elephant Bar en de Kaagzaal zijn sfeervolle zalen in barok stijl voorzien van airconditioning, verduistering, uitstekende licht- en geluidsinstallatie en diverse bars. De ideale locatie voor uw feesten en evenementen. De dagelijkse capaciteit van onze zalen bedraagt 600 personen (700 m² en ± 300 zitplaatsen). De zalen beschikken over een DJ booth, een flexibel podium en een flexibele dansvloer. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op het gezellige terras. Deze zalen zijn veel gebruikt als trouwlocatie.

Sfeerimpressie van Elephant Club

Sportcafé

In ons Sportcafé met openhaard kunt u gezellig borrelen en met kleinere groepen dineren of gebruik maken van een buffet, maandspecialiteit of lunch. Op zaterdagavond kunt u ons Sportcafé exclusief huren. Het Sportcafé heeft tevens in het voorjaar 2014 een schitterend buiten terras gekregen. Ideaal voor een tafel barbecue !

Evenementenhallen

Wanneer de feestzalen worden gecombineerd met een tennishal kunnen wij evenementen verzorgen tot ca. 2700 personen.

Adres

Volg ons

 

Info